+385 21 248 340 info@bentbazeni.hr

Vrhunska usluga, neupitna kvaliteta, dugoročna garancija i besprijekorno održavanje.

BENT BAZENI

Osnivač, Bent doo

Kontakt

Vinogradska 39
21000, Split

+385 21 248 340

info@bentbazeni.hr

Bazeni

Betonski

Betonski Bazeni

Betonski bazeni predstavljaju najbolju i najkvalitetniju opciju gradnje bazena. Osim kvalitete, betonski bazeni pružaju najveći stupanj prilagodljivosti i raznovrsnosti oblika, dimenzija i dodatne opreme.

 Osnovna podjela betonskih bazena se može vršiti ovisno o tipu cirkulacije i tipu završne obloge. Ovisno o tipu cirkulacije bazene dijelimo na skimerske i preljevne. Skimerski bazeni imaju horizontalnu cirkulaciju vode u školjci bazena i najčešći su oblik privatnih bazena. Preljevni bazeni imaju vertikalnu cirkulaciju vode u školjci bazena, a kod ovog tipa se posebno ističu bazeni s beskonačnim preljevom (infinity).

 U svakoj varijanti betonskog bazena, moguće je ugraditi i  mnogobrojnu dodatnu opremu poput podvodnog osvjetljenja, solarnog pokrivača, grijanja vode, protustrujnog plivanja, hidromasažnih sustava, slapova, itd.

 Iz bogatog programa renomiranih europskih proizvođača bazena i bazenske tehnike pobrinuli smo se da i kod nas uvedemo najmodernija tehnička dostignuća, vodeći pri tome računa o najboljem odnosu cijene i kvalitete.

 Da bi uživali u svim mogućnostima koje moderna bazenska tehnika pruža obratite se našem timu gdje ćete dobiti precizan odgovor i na sva pitanja vezano uz izgradnju, održavanje i nabavu opreme za bazene.

Betonski bazeni pružaju neograničene mogućnosti prilagodbe željama investitora te su jedna su od najkvalitetnijih i najdugovječnijih vrsta bazena.

Njihova posebnost je u tome što možete birati veličinu i oblik bazena, vrstu obloge bazena te ugraditi razne elemente dodatne opreme po izboru poput podvodnog osvjetljenja, solarnog pokrivača, grijanja vode, protustrujnog plivanja, hidromasažnih sustava, slapova…

 Konstrukcija bazena izgrađena je od armiranog betona te se može obložiti bazenskom folijom, keramičkim pločicama, staklenim mozaikom ili jednostavno obojati epoxy bojom.

 Kod ovog tipa bazena možete birati i načine cirkulacije bazenske vode – skimmer cirkulacija, klasični preljevni sustav ili infinity pool, međutim potrebno je voditi računa o vrsti, namjeni, dimenzijama i lokaciji bazena.

Zbog raznih mogućnosti koje ova vrsta bazena pruža projektu izgradnje bazena potrebno je pristupiti individualno. 

 

Obratite nam se i dat ćemo Vam precizne odgovore na pitanja vezana uz izgradnju, održavanje i nabavu opreme za bazene.

 

Kontaktirajte nas

Naša adresa

Vinogradska 39
21000 Split, Hrvatska

Nazovite nas

+385 21 248 340

Pošaljite nam mail

Marina Kordun

Business Consultant

+385 21 248 340