+385 21 248 340 info@bentbazeni.hr

Vrhunska usluga, neupitna kvaliteta, dugoročna garancija i besprijekorno održavanje.

BENT BAZENI

Contact

Vinogradska 39
21000, Split

+385 21 248 340

info@bentbazeni.hr

Bazeni

Betonski

Betonski bazeni predstavljaju najbolju i najkvalitetniju opciju gradnje bazena. Osim kvalitete, betonski bazeni pružaju najveći stupanj prilagodljivosti i raznovrsnosti oblika, dimenzija i dodatne opreme.

Osnovna podjela betonskih bazena se može vršiti ovisno o tipu cirkulacije i tipu završne obloge. Ovisno o tipu cirkulacije bazena, dijelimo ih na skimmerske  i preljevne. Skimerski bazeni imaju horizontalnu cirkulaciju vode u školjci bazena i najčešći su oblik privatnih bazena. Preljevni bazeni imaju vertikalnu cirkulaciju vode u školjci bazena, a mogu biti s preljevom na sve 4 strane, ili po želji investitora .

U svakoj varijanti betonskog bazena, moguće je ugraditi i  mnogobrojnu dodatnu opremu poput podvodnog osvjetljenja, protustrujnog plivanja, hidromasažnih sustava, slapova, itd.

Da bi uživali u svim mogućnostima koje moderna bazenska tehnika pruža obratite se našem timu gdje ćete dobiti precizan odgovor i na sva pitanja vezano uz izgradnju, održavanje i nabavu opreme za bazene.

Konstrukcija bazena izgrađena je od armiranog betona te se može obložiti bazenskom folijom, keramičkim pločicama, staklenim mozaikom ili jednostavno obojati epoxy bojom.

Zbog raznih mogućnosti koje ova vrsta bazena pruža projektu izgradnje bazena potrebno je pristupiti individualno.

Obratite nam se i dat ćemo Vam precizne odgovore na pitanja vezana uz izgradnju, održavanje i nabavu opreme za bazene.

Kontaktirajte nas

Naša adresa

Vinogradska 39
21000 Split, Hrvatska

Nazovite nas

+385 21 248 340

Pošaljite nam mail

Marina Kordun

Business Consultant

+385 21 248 340